Política de Privacitat (RGPD)

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

PABLO COLLERA ORMAZABAL (QUIRURGIC 7) 34081511L, amb domicili a Passeig Pere III, 57, Entresol 2a, 08242, Manresa Telèfon 938762057 i mail pcollera@quirurgic7.com

FINALITAT

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb exclusius fins de poder fer efectiu el nostre servei i realitzar la facturació del mateix.

LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les seves dades, és l'execució de la prestació del servei entre el titular de la dada i el responsable del tractament, i la informació personal es conservarà mentre es mantingui la prestació del mateix durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la prestació del servei o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

DESTINATARIS

Mentre duri el tractament de les dades de l'interessat, PABLO COLLERA ORMAZABAL (QUIRURGIC 7) no cedirà les dades a tercers, llevat que hi hagi obligació legal. En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, fiscal, comptable i/o comercial, es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d'encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de l'interessat davant de tercers.

DRETS

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat que van ser lliurats així com retirar el consentiment atorgat. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions. Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament dels mateixos.